Taarten, Cupcakes & Donuts, Sweet Tables, Workshops en Kinderfeestjes
  06-52026989

Stapeltaart workshop

Zelf een dubbele taart maken

Twee-laags taartworkshop

In deze workshop leer je een twee-laags stapeltaart te maken. De workshop kan zowel door gevorderden als door beginners worden gevolgd. De workshop duurt afhankelijk van de groepsgrootte 4 tot 4,5 uur en is inclusief:

  • Twee taartbodems
  • Taartvullingen
  • Fondant om te decoreren
  • Gebruik van alle materialen, gereedschappen, een schort en horecahandschoenen
  • Koffie / thee / water en iets lekkers tijdens het decoreren
  • Taartdoos om de taart mee naar huis te nemen
  • Een koel/vries- en ontdooihandleiding

Prijs €  110,-  

Voorbeelden

Hieronder zie je een overzicht van de resultaten van eerdere deelnemers aan deze workshop.

Hoe is de workshop stapeltaart decoreren opgebouwd?

Basis

De start is gelijk aan die van de Basis Workshop en bestaat dus uit het kleuren van de fondant, het vullen van de taart en het bekleden van de taart met fondant. Dit doe je steeds voor beide taarten. Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

De opbouw

Je gaat nu beide taarten stapelen, waarbij je ook uitleg krijgt over de verschillende manieren om te stapelen en de verschillende materialen die je daarbij kunt gebruiken. 

Decoratie

Nu kun je de complete taart naar eigen inzicht decoreren met de ruim voor handen uitstekers en mallen. Breng gerust voorbeelden mee als je die hebt. 

Bewaren

Je neemt je zelfgemaakte taart in een taartdoos mee naar huis. Je taart is in de koelkast 3 dagen te bewaren of kan zeer goed een aantal maanden worden ingevroren. Je krijgt een koel/vries- en ontdooihandleiding mee naar huis.

Lees verder...

Snel contact

Heb je vragen, wil je een datum reserveren of een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

untitled section
untitled section