Taarten, Cupcakes & Donuts, Sweet Tables, Workshops en Kinderfeestjes
  06-52026989

Sweet tables

Een feest van zoetigheden

heerlijke verrassing...

Sweet tables zijn een heerlijke aanvulling op iedere feestelijke gelegenheid. Van bruiloften en doopfeesten tot verjaardagen en baby showers. Ze zorgen voor precies de juiste uitstraling die gasten voor altijd zullen onthouden. Ze zijn zo geweldig omdat iedere gast een eigen selectie kan maken, en ze kunnen gemakkelijk worden bijgevuld naarmate de tijd verstrijkt.

Voor iedere sweet table geldt dat deze op maat wordt samengesteld naar je eigen wensen en stijl. Omdat geen feest gelijk is, is de samenstelling ook steeds verschillend. De mogelijkheden zijn eindeloos, van klein naar groot, en precies de juiste combinatie van smaken, kleuren of thema. Zo krijg je dus altijd een unieke en persoonlijke uitstraling. Sweet tables worden meestal op locatie geleverd en ter plekke opgebouwd. Zo kan er niets mis gaan...

voorbeelden

Hieronder tref je een kleine selectie aan. Kijk maar eens rustig rond... en vergeet ook mijn Instagram en Facebookpagina niet. Daar staat mijn meest recente werk, de linkjes staan onder aan deze pagina. En een like op deze pagina's zou ik helemaal geweldig vinden, alvast bedankt. 

Ben je verleid? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Lees verder...

Snel contact

Heb je vragen, wil je een datum reserveren of een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

untitled section
untitled section