Taarten, Cupcakes & Donuts, Sweet Tables, Workshops en Kinderfeestjes
  06-52026989

Workshop reserveren

Agenda & Reserveren

Workshop agenda

Hieronder tref je de workshop agenda aan. Een taartworkshop kost € 57,50 per persoon, tenzij anders vermeld. Op onderstaande workshops kun je alleen of met een groepje inschrijven. Als je een eigen groepje hebt kun je samen met mij ook een alternatieve datum kiezen. Neem in dat geval telefonisch contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Mocht de workshop van jouw keuze al VOL zijn dan kan ik je op een wachtlijst plaatsen. Bij afmeldingen neem ik dan contact met je op of laat je weten wanneer er nieuwe datums bekend zijn.

Als gevolg van de COVID-19 maatregelen kan ik nu geen workshops geven.

Workshop reserveren

Wil je meer informatie over de workshops, dan is de snelste manier om me even te bellen. Dat kan op  06-52026989 of stuur me een WhatsApp, dat gaat sneller. Ik kan dan rustig de mogelijkheden uitleggen, uiteraard geheel vrijblijvend!
Je kunt natuurlijk ook hieronder je naam en telefoonnummer invullen en naar mij sturen.

Belangrijk voor mij om te weten:
  • Datum dat je aan een workshop wilt deelnemen;
  • Aantal personen;
  • Mocht je een groepsworkshop willen boeken met een gelimiteerd budget, laat het me weten en we maken een workshop op maat. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest, babyshower, reunie of bedrijfsuitje;
  • Gewenste workshop: beginners, gevorderden, ouder/kind, stapeltaarten, etc.
  • Ik geef ook privé workshops. Dat kan voor beginners maar ook zeker voor gevorderden die dingen willen verbeteren of bijleren.

Mocht je binnen 24 uur geen reactie van me hebben ontvangen bel me dan even. Ook adviseer ik je om je mapje “ongewenste mail” zo nu en dan te checken omdat het kan zijn dat mijn mails door je spam filter worden tegengehouden. Vooral Hotmail accounts hebben daar veel last van.

Ik hoop tot gauw,
Athina van Verleidelijke Taarten in Eindhoven

Lees verder...

Snel contact

Heb je vragen, wil je een datum reserveren of een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

untitled section
untitled section