Taarten, Cupcakes & Donuts, Sweet Tables, Workshops en Kinderfeestjes
  06-52026989

Bestelinformatie

Wat zijn je wensen?

meld je op tijd...

Het beste neem je contact met me op zodra je weet wanneer je het gebak nodig hebt.  Mijn agenda is vaak al weken van te voren vol (zeker de weekenden) en hoe eerder je je meldt, hoe groter de kans dat ik de datum voor je kan reserveren. Ook al weet je nog niet exact wat je wilt, informeer me alvast. Voor sommige opdrachten moet ik ook speciale ingrediënten of materialen bestellen, daar zit soms een levertijd op. Een enkele keer hebben klanten geluk en lukt het me om binnen 24 uur nog iets te maken, ik zal daar altijd mijn best voor doen, maar ik kan dat niet garanderen. Bij een spoedbestelling verzoek ik je om ALTIJD telefonisch contact op te nemen. 

Wensen & informatie

Als een datum (optioneel) is vastgelegd gaan we bespreken wat de wensen zijn.

 • Voor wat voor gelegenheid is de taart? Bruiloft, geboorte, jubileum, gender reveal, verjaardag, diploma, pensionering, babyshower, kraamfeest, cakesmash etc.
 • Is er een thema waar ik op in kan haken? Dat kan een hobby zijn, een kleur of een motief, een tekenfilmfiguur, etc.
 • Is er een voorkeur voor een vorm? Een stapeltaart, boltaart, bloemvorm, een circustent, een schilderspalet, een DJ-draaitafel, een gitaar, noem het maar op.
 • Voor hoeveel personen wil je taart en/of cupcakes of heb je een vast budget?
 • Welke vullingen wil je? Heb je zelf al een idee, noem het ons. We kunnen ook advies geven. 
 • Voor de taartbodem maak ik meestal luchtig en mals biscuitbeslag. Biscuit is de basis die ook wordt gebruikt bij slagroomtaarten. Zo’n bodem heet een kapsel en is heel luchtig omdat er geen boter in is verwerkt. Soms is het beter om juist wel voor cake te kiezen, bijvoorbeeld als er gekozen wordt voor een 3D taart. Cake is veel steviger dan bicuitgebak en kan daardoor ook beter in vorm worden gesneden, denk aan een auto of een tas. Omdat het ook veel machtiger is dan biscuit snijd je er kleinere stukjes van. Een ander voordeel kan zijn dat je een stukje met een servetje zo uit de hand kunt eten. Bij een biscuit bodem is een bordje en vorkje nodig. 
 • Moet er rekening worden gehouden met allergieën? Zo ja, meld dit dan bij het eerste contact.
 • Is er een taart en/of cupcakestandaard nodig? Daar kan ik voor zorgen tegen een huurprijs en borg.

Aan de hand van jouw wensen mail ik je een prijsopgave

Ingrediënten

Al mijn taarten zijn halal, tenzij er specifiek om alcohol wordt gevraagd. Mijn taarten worden vaak bekleed met fondant. Fondant is van zichzelf spierwit en kan door mij in elke gewenste kleur worden gekleurd. Ik werk uitsluitend met verse produkten zoals roomboter en scharreleieren en vullingen worden voor elke bestelling vers bereidt. Wil je liever geen fondant, dan kunnen taarten ook worden afgesmeerd met mijn heerlijke meringue crème. Deze crème kan ook als vulling worden gekozen en kan in bijna elke smaak worden gemaakt. Ook dripcakes behoren tot de mogelijkheden, deze worden zelden met fondant bekleed, maar het kan wel. De drip maak ik van chocolade die ik zelf kan kleuren.

Houdbaarheid

Een taart is in de koelkast nog zeker 3 dagen houdbaar. Er zijn vullingen mogelijk waarbij de taart ook buiten de koelkast bewaard kan worden. Dat is vooral handig als een taart langere tijd op een buffet komt te staan. Invriezen kan ook en bij elke taart lever ik daarvoor een schriftelijke instructie. 

Opdracht

De uiteindelijke bestelling gaat als volgt:

 • De gereserveerde datum blijft 2 dagen voor je gereserveerd en is pas definitief nadat je van mij de schriftelijke bevestiging via de mail hebt ontvangen en de volledige betaling is voldaan. Dat mag contant, maar ik heb het liefst via de bank. Het is ook mogelijk dat ik een Tikkie stuur (een beveiligde betaallink, bijvoorbeeld via WhatsApp).
 • Ik verzoek altijd de mail te controleren en mochten er toch nog dingen moeten worden aangepast dan hoor ik dat graag zo snel mogelijk. 
 • Op de afgesproken dag en tijd haal je de bestelling bij mij op. Parkeren kan direct voor de deur. Iedere klant krijgt van mij een tijdblok van een half uur. Kom je later dan kan ik niet garanderen dat ik nog aanwezig ben. Laat me een vertraging dus zo snel mogelijk weten, dan probeer ik daar rekening mee te houden. Oh ja, eerder komen is meestal ook niet mogelijk, vaak ben ik dan nog met je bestelling bezig en er is geen wachtruimte.

Lees verder...

Snel contact

Heb je vragen, wil je een datum reserveren of een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

untitled section
untitled section