workshops taarten decoratie

Wil jij ook leren zelf zo’n verleidelijke taart te maken? Dat kan!

Zelf een taart maken
Mijn workshops taarten decoratie zijn een prima start om zelf aan de slag te gaan. Je leert niet alleen een taart te vullen en decoreren, maar gaat ook met je eerste zelfgemaakte taart naar huis! De taarten workshops zijn niet alleen leuk om te doen, ze zijn ook nog eens erg gezellig. Wat is leuker om met collega's, familieleden of een paar vriendinnen een workshop taarten decoratie te volgen? Het is ook heel leuk als vrijgezellenfeestje! Omdat ik je tijdens de workshop ook echt aandacht en tijd aan geef, lopen ze meestal wel een half uurtje uit. Mijn workshops worden gegeven in mijn eigen workshopruimte (met airconditioning) in noord Eindhoven (Blixembosch) met ruim voldoende en veilige parkeergelegenheid.

workshop workshop workshop workshop workshop workshop

Deze taarten zijn trouwens in de koelkast nog 5 dagen zeer goed houdbaar maar kunnen ook nog 3 maanden probleemloos worden ingevroren. Er is dus altijd wel een aanleiding of gelegenheid te bedenken om zo'n heerlijke taart voor te maken!

Mogelijkheden
Het is raadzaam om eerst de basisworkshop taart decoreren te volgen. Je leert dan stap voor stap alle basistechnieken om taarten te decoreren. Naast de algemene workshops zijn er ook themaworkshops zoals voor Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, de Kerst enzovoort. Zelf een thema aandragen kan ook! Ook vervolgworkshops voor stapeltaart, bloemvorm, vierkante (stapel)taart, cupcakes zijn mogelijk. Durf vooral te vragen als je iets graag wilt leren en het staat hier niet tussen!

Agenda
In mijn workshopruimte in Eindhoven heb ik plaats voor maximaal 12 personen. Bij de workshop agenda kun je zien welke er al zijn ingepland. Heb je een groepje van minimaal 4 personen, dan kun je met mij zelf een datum kiezen. Ik zal die datum dan vervolgens op mijn workshop kalender zetten zodat andere deelnemers zich ook nog kunnen inschrijven. Ook als zich geen extra kandidaten melden, gaat jullie workshop gewoon door. Ik kan alle dagen van de week, zowel overdag als ’s avonds.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe workshops.