kinderfeestje / kinderworkshop

Vanaf 6 jaar kunnen kinderen mee doen en een feestje/workshop is al mogelijk vanaf 8 kinderen. Maximaal kunnen er 14 kinderen deelnemen in mijn eigen workshopruimte. Op locatie is ook mogelijk. Deze workshops zijn zeker ook geschikt voor jongens, de bekendste patissiers zijn immers mannen!

Hieronder staan een paar voorbeelden. Voor een uitgebreider foto-overzicht klik hier.

kinderfeest kinderfeest kinderfeest kinderfeest

Er zijn twee standaard arrangementen:

  • Bij een workshop cupcakes gaan de kinderen 6 cupcakes afsmeren, met zelfgekleurde fondant bekleden en decoreren. De workshop duurt 2½ uur en de kosten hiervoor bedragen € 17,50 per kind.
  • Bij de workshop boltaartjes gaan de kinderen een boltaartje (voor 5 personen) snijden, vullen, afsmeren met botercrème en met zelfgekleurde fondant bekleden en decoreren. Deze workshop duurt 3 uur en de kosten bedragen € 22,50 per kind.

Ze krijgen hun pronkstukken in een echte taartdoos mee naar huis.

De arrangementen zijn incl. drinken met iets lekkers en een kadootje voor de jarige. De duur van de workshops klinkt misschien lang maar de kinderen zijn echt al die tijd enthousiast bezig. Ik reken wèl op de hulp van één ouder/begeleider.

Wilt u een ander soort kinderworkshop met bv. meer uitdaging voor jongelui, dan kan dat. Neem gewoon even contact met me op en we kijken naar de mogelijkheden.

Op de workshop agenda staan ook kinder workshops waarvoor als individu kan worden ingeschreven.

Ook is het mogelijk om een ouder/kind workshop te doen. Klik hier voor meer informatie.