kinderfeestje / kinderworkshop

Met ruim 10 jaar ervaring bent u bij Verleidelijke Taarten zeker aan het goede adres als het gaat om een kinderfeest op maat.

De workshops vinden plaats in ons eigen atelier in noord Eindhoven aan de Opera 94, met ruim gratis parkeergelegenheid.

Hieronder staan een paar voorbeelden. Voor een uitgebreider foto-overzicht klik hier.

kinderfeest kinderfeest kinderfeest kinderfeest

Kinderfeesten zijn te boeken vanaf 6 kinderen en worden waar nodig volledig op maat voor jullie samengesteld.
Als richtlijn gaan we uit van een minimale leeftijd van 6 jaar voor de cupcakes en 8 jaar voor boltaartjes.
Soms kunnen er uitzonderingen worden gemaakt, maar wel altijd in overleg.

We hebben gemerkt dat met de continueroosters van tegenwoordig ook de maandagen en dinsdagen in trek zijn. Komen jullie rechtstreeks vanuit school? Dan zullen jullie wel trek hebben en beginnen we eerst met drinken en iets lekkers en kadootjes uitpakken. Hiermee wordt ook rekening gehouden voor de lengte van het feestje. Denk overigens ook eens aan de studiedagen van de kinderen om een feestje te geven.

Omdat wij vanaf donderdag druk zijn met onze taart/gebakbestellingen voor het weekend, worden de kinderfeesten alleen op maandag, dinsdag en woensdag gegeven.

Bij de workshop cupcakes gaan de kinderen ieder 6 cupcakes met verschillende kleuren fondant bekleden en versieren. De duur van de workshop is 2 uur en de kosten hiervoor bedragen € 20 euro per kind. Wilt u de workshop verlengen, informeer naar de mogelijkheden. De kinderen krijgen hun cupcakes in een speciaal cupcakedoosje mee naar huis.

Bij de workshop boltaartjes gaan de kinderen een boltaartje snijden, vullen, afsmeren met botercrème en met door hen zelf gekleurde fondant bekleden en versieren. Deze workshop duurt 2,5 uur en de kosten bedragen € 25 per kind. Wilt u de workshop verlengen, informeer naar de mogelijkheden. De kinderen krijgen hun pronkstukken in een echte taartdoos mee naar huis.
De arrangementen zijn incl. onbeperkt drinken en iets lekkers, ook voor de begeleidende ouders (max. 2).
De duur van de workshops klinkt misschien lang maar de kinderen zijn echt al die tijd enthousiast bezig.
Wilt u een ander soort workshop met bijvoorbeeld meer uitdaging voor jongelui, dan kan dat. Neem gerust contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden.
Hou er rekening mee dat ons pand niet allergenenvrij is. Dus bij zware allergie voor bijvoorbeeld gluten, noten, pinda’s, melk is dit feestje NIET geschikt.