bedrijfsopdrachten

Voor bedrijven heeft Verleidelijke Taarten een business-to-business programma. Uitgangspunt is om er voor te zorgen dat je opdracht snel, vakkundig en zonder gedoe gerealiseerd wordt. Gewoon zonder zorgen.

Is het geen leuk idee om een taart met een logo, of bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap,Social Media cupcakes te schenken aan een goede relatie? Zo kom je natuurlijk niet alleen origineel voor de dag maar weet je je klant écht te verleiden.
Niet alleen taarten maar ook cupcakes met een logo of persoonlijke boodschap doen het goed op recepties, openingen en jubilea.

Evenementen
Verleidelijke Taarten maakt voor bedrijven en organisatiebureaus speciale taarten voor evenementen. Geen idee te gek of ik ga de uitdaging met je aan om voor een evenement een speciale creatie te ontwerpen en uit te voeren! Ik denk daarbij mee vanuit je idee of concept tot de uiteindelijke realisatie. Zo maakte ik al taarten voor bedrijfsfeesten, voor de viering van een nieuwe belangrijke opdracht maar ook als rekwisiet voor een bedrijfsfilm.

Filmfragment
© Club Vrijdag     

Cupcakes als relatiegeschenk
Als je cupcakes, met je eigen eetbare logo of bedrukking, als relatiegeschenk weggeeft, is dat een mooi gebaar om de waardering voor klanten of relaties te onderschrijven. Om cupcakes aan klanten of relaties mee te geven, lever ik deze in een handige meeneem-blisterverpakking. Ze kunnen per stuk of per twee verpakt worden. Zo zijn de cupcakes niet alleen hygiënisch beschermd, maar kan je klant ze ook eenvoudig meenemen. Ook de blister kan van je logo, of een andere tekst, voorzien worden.

Ben je verleidt? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Blisterverpakking