hoi!

Sfeer bij Verleidelijke Taarten

AthinaMijn naam is Athina Sotiropoulos en op deze site wil ik mijn bedrijf “Verleidelijke Taarten” presenteren. Ik zal trachten je te verleiden tot het bestellen van zo’n mooie taart, of mag ik je wellicht verwelkomen in mijn eigen sfeervolle workshopruimte? Ik leer je in een gezellige workshop de kneepjes van het vak met als resultaat je eigen "verleidelijke taart". Je kunt daar thuis direct van genieten of invriezen voor een andere geschikte gelegenheid. Ook kinderfeestjes behoren tot de mogelijkheden.

Ik ben getrouwd, moeder van 2 dochters van 10 en 13 jaar en mijn passie is het maken van verleidelijke taarten en cupcakes.

Na mijn eerste workshop fondanttaart decoreren was ik zo enthousiast dat ik daar als hobby mee verder ben gegaan. Ik zette mijn taartfoto’s op Hyves en kreeg zo veel leuke reacties en taartverzoeken dat ik besloot het maken van taarten naar een hoger plan te tillen.

Het resultaat is mijn eigen bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen, bakken, vullen en decoreren van taarten en cupcakes naar wensen en ideeën van de klant. Geen idee te gek en ik ga de uitdaging aan om voor jou de ultieme taart te ontwerpen en uit te voeren! Kijk maar eens bij mijn porfolio voor voorbeelden die ik al eerder maakte.

Hartelijke groet,
Athina van Verleidelijke Taarten in Eindhoven